De Havezate

Havezate Den Alerdinck: vergaderen op buitengewoon niveau …

Onthaal uw gezelschap op deze unieke historische Havezate,  omgeven door een slotgracht. De zes exclusieve en luxueus ingerichte vergaderruimtes bieden uitzicht op de prachtige landschapstuin met eeuwenoude bomen. Een inspirerende omgeving voor een buitengewone bijeenkomst die desgewenst volledig besloten kan blijven.

De Rode salon

(vergader locatie tot 12 personen)

 

Klassieke stijlkamer met  haardpartij en openslaande deuren naar het zonnige terras. Uitermate geschikt voor een prettige, productieve bijeenkomst.

De Gele salon

(vergaderlocatie tot 6 personen)

Ontspannen met elkaar, van gedachten wisselen bij een knapperend haardvuur, dat is de gedachte achter de sfeervolle huiskamer van de Havezate.

 

De Bloemen salon

(vergader locatie tot 6 personen)

De oorspronkelijke televisiekamer biedt plek om zowel geconcentreerd bezig te zijn als even met elkaar te pauzeren.

de historische keuken

(vergader locatie tot 10 personen)

Uitnodigende, sfeervolle ruimte voor lange, diepzinnige gesprekken.  Hobbykoks zullen de entourage en de twee professionele fornuizen zeker waarderen. Pak gerust uit met een stimulerende kook-vergaderworkshop of laat voor u koken.

de gewelven kamer

(vergader tot 10 personen)

In de geborgenheid van de historische Havenzate biedt de gewelvenkamer een voorname, indrukwekkende ruimte voor een representatief overleg of uitgebreid diner.

de grachten kamer

(vergader locatie tot 10 personen)

In de sfeervolle Grachtenkamer kunt u in select gezelschap actief vergaderen en overleggen om daarna comfortabel na te praten in de aangename lounge.

Via de grote schuifdeur bereikt u direct het aansluitende terras aan de gracht.

Uitgelezen plek voor een besloten bijeenkomst.

Tussendoor genieten van de zon, even een ommetje maken of met elkaar de natuur in. Dat schept een band.

Park Alerdinck – Den Alerdinckweg 2 – 8055 PE Laag Zuthem (gemeente Raalte) | Telefoon: + 31 (0)6 – 555 555 44  Email: info@parkalerdinck.nl