Onze vergader locaties

De keuze is aan u

Het Jachthuis

Ideaal voor grote vergaderingen en meerdaagse events. In het Jachthuis beschikt u over 4 aparte vergaderruimtes en een grote, uitnodigende lounge met ruime vide en openslaande deuren naar een terras, met riant uitzicht.

Alles is hier onder 1 dak: vergaderruimtes, professionele keuken en bovendien 28 frisse slaapkamers (44 bedden), met elk een eigen douche en toilet.

Het KOETSHUIS

Het smaakvol gerestaureerde Koetshuis dateert uit 1681. De sfeer wordt bepaald door een vloer van eeuwenoude IJsselsteentjes, mond geblazen ruiten en een markant gebinte. Imposante eye catchers als de antieke open haard en koperen kroonluchters geven uw bijeenkomst grandeur. Met mooi weer opent u de hoge, openslaande deuren naar het terras. De ruimte is geschikt voor 6 – 140 personen.

Havezate Den Alerdinck

Vergaderen op niveau. De Havezate biedt 6 exclusieve vergaderruimtes binnen de slotgracht, op 2 verdiepingen met ieder een eigen keuken en open haard.
Ideaal voor dag-vergaderingen met eventueel afsluitend diner op de bel-etage, in de grachtenkamer van het souterrain of in het prachtige koetshuis.

beleef het groen en kom tot nieuwe ideeën...

Park Alerdinck – Den Alerdinckweg 2 – 8055 PE Laag Zuthem (gemeente Raalte) | Telefoon: + 31 (0)6 – 555 555 44  Email: info@parkalerdinck.nl